GOSTOVANJE

V okviru svojih storitev nudimo tudi različna gostovanja. Vse storitve gostujejo v našem lastnem podatkovnem centru, na najnovejši strežniški in komunikacijski tehnologiji.

 

GOSTOVANJE ELEKTRONSKE POŠTE

Zavedamo se, da je stalna dosegljivost bistvenega pomena vseh podjetij, zato vam nudimo gostovanje vaših poštnih predalov, ki temeljijo na Microsoft Exchange tehnologiji. Uporabite zmogljivosti e-pošte za podjetja z večjimi in bolj zanesljivimi nabiralniki. Dodajte napredne funkcije za arhiviranje, varnost in zagotavljanje skladnosti s predpisi.

GOSTOVANJE DOMEN IN DNS ZAPISOV

Nudimo tako gostovanje domen, kot tudi gostovanje dns zapisov. Vaša edina skrb je izbor domene, za registracijo in ureditev zapisov pa poskrbimo mi.

GOSTOVANJE SPLETNIH STRANI

S Plesk tehnologijo ponujamo gostovanje spletnih strani. Naročnikom so na voljo različni paketi, ki so povsem prilagodljivi željam in potrebam vaših spletnih strani. Naročniki dobite tudi dostop do svoje administrativne plesk strani.

GOSTOVANJE STREŽNIKOV IN NAMENSKIH APLIKACIJ

V podjetju smo specializirani za gostovanje tega tipa storitev v lastnem podatkovnem centru. Več o tem si lahko preberete TUKAJ